Film paketimi
Produktet
Shirit paketimi

Rreth Zhuorit

RrethUs

Zhuori (Guangdong) Industry Co., Ltd.

Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej mbi 9600 metra katrorë, me pajisje të avancuara prodhimi, personel teknik profesional dhe një ekip modern menaxherial; Aftësi të forta të projektimit, kërkimit dhe zhvillimit të produkteve, duke këmbëngulur në standardin e cilësisë së "standardit të lartë, përsosjes, defektit zero. dhe rrjedhën e rreptë të prodhimit dhe përpunimit nga përzgjedhja e materialit të cilësisë së lartë, teknika te struktura dhe kontrolli i cilësisë” ka krijuar marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me një numër ndërmarrjesh të mëdha të njohura për cilësi të shkëlqyera, performancë me kosto të lartë dhe shërbim të mirë.

Mëso më shumëabout_icon01

zhuori

 • +ton/ditë

  Vlera totale e prodhimit

 • +

  Fabrika mbulon një sipërfaqe

 • +vit

  Përvoja e prodhimit

 • +

  Anëtarët e ekipit

Inspektimi i cilësisë së prodhimit dhe kontrolli i cilësisë

Inspektimi i cilësisë dheKontrolli i cilësisë

 • Prokurimi ilende e pare, lende e paperpunuarProkurimi ilende e pare, lende e paperpunuar

  Prokurimi i
  lende e pare, lende e paperpunuar

 • Testimi i produktit dhemonitorimiTestimi i produktit dhemonitorimi

  Testimi i produktit dhe
  monitorimi

 • Kontrolli i cilësisë së pajisjevedhe instrumenteKontrolli i cilësisë së pajisjevedhe instrumente

  Kontrolli i cilësisë së pajisjeve
  dhe instrumente

 • Kontrolli i cilësisë sëprocesiKontrolli i cilësisë sëprocesi

  Kontrolli i cilësisë së
  procesi

 • Pas sherbimit te shitjesndjekjaPas sherbimit te shitjesndjekja

  Pas sherbimit te shitjes
  ndjekja

Kontrolli i cilësisë_0

Testimi dhe monitorimi i produktit

Për të siguruar që të gjitha pajisjet të jenë në përputhje me kërkesat standarde dhe që mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e rregullt të kryhet për të siguruar vazhdimësinë dhe saktësinë e linjës së prodhimit, si dhe saktësinë dhe saktësinë e instrumenteve matëse të përdorura.

Kontrolli i cilësisë_1

Kontrolli i cilësisë së procesit

Për të siguruar që të gjitha pajisjet të jenë në përputhje me kërkesat standarde dhe që mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e rregullt të kryhet për të siguruar vazhdimësinë dhe saktësinë e linjës së prodhimit, si dhe saktësinë dhe saktësinë e instrumenteve matëse të përdorura.

Kontrolli i cilësisë_2

Ndjekja e shërbimit pas shitjes

Për të siguruar që të gjitha pajisjet të jenë në përputhje me kërkesat standarde dhe që mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e rregullt të kryhet për të siguruar vazhdimësinë dhe saktësinë e linjës së prodhimit, si dhe saktësinë dhe saktësinë e instrumenteve matëse të përdorura.

Kontrolli i cilësisë_3

Prokurimi i lëndëve të para

Për të siguruar që të gjitha pajisjet të jenë në përputhje me kërkesat standarde dhe që mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e rregullt të kryhet për të siguruar vazhdimësinë dhe saktësinë e linjës së prodhimit, si dhe saktësinë dhe saktësinë e instrumenteve matëse të përdorura.

Kontrolli i cilësisë_4

Kontrolli i cilësisë së pajisjeve dhe instrumenteve

Për të siguruar që të gjitha pajisjet të jenë në përputhje me kërkesat standarde dhe që mirëmbajtja dhe mirëmbajtja e rregullt të kryhet për të siguruar vazhdimësinë dhe saktësinë e linjës së prodhimit, si dhe saktësinë dhe saktësinë e instrumenteve matëse të përdorura.

Pajisjet e prodhimit dhe linjat e prodhimit

Pajisjet e prodhimit dheLinjat e prodhimit

Nderimet dhe kualifikimet

TonaCertifikata

Lajmet e fundit

LajmeQendra

 • Lajmet e kompanisë
 • Tendenca e industrisë