lQDPJyFWi-9LaZbNAU_NB4Cw_ZVht_eilxIElBUgi0DpAA_1920_335

Lajmet e kompanisë

 • Artikull rrip

  Artikull rrip

  Rripa poliesteri Karakteristikat e shkëlqyera të zgjatjes dhe ruajtjes së kujtesës mund të thithin ndikimin pa thyer ose humbur aftësinë e tyre për të mbajtur ngarkesën Lidhja me rrip polipropileni Materiali më ekonomik i rripit në dispozicion.Projektuar për t'u përdorur për ambiente të lehta në mesatare...
  Lexo më shumë
 • Artikulli me shirit

  Artikulli me shirit

  Cili është ndryshimi midis shiritit të paketimit dhe shiritit të transportit?Shiriti më i mirë (dhe më i keqi) për kutitë lëvizëse - Blog SpareFoot Shiriti i transportit kundrejt shiritit të paketimit Shiriti i transportit mund t'i rezistojë shumë trajtimit, por mund të mos përballojë ashpërsinë e ruajtjes afatgjatë....
  Lexo më shumë
 • artikull filmi mbështjellës

  artikull filmi mbështjellës

  Mbështjellësi shtrirës, ​​i njohur gjithashtu si mbështjellës i paletës ose film shtrirjeje, është një film plastik LLDPE me rikuperim të lartë elastik që përdoret për të mbështjellë dhe bashkuar paletat për qëndrueshmëri dhe mbrojtje të ngarkesës.Mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar fort sende më të vogla.Ndryshe nga filmi i tkurrjes, filmi shtrirës...
  Lexo më shumë