lQDPJyFWi-9LaZbNAU_NB4Cw_ZVht_eilxIElBUgi0DpAA_1920_335

Вести од компанијата

 • Статија за ремен

  Статија за ремен

  Полиестерско ремени Одличното издолжување и карактеристиките за задржување на меморијата можат да го апсорбираат ударот без да се скрши или да се изгуби нивната способност да го задржат товарот Поврзување со полипропилен Најекономичен достапен материјал за ремени.Дизајниран да се користи за светло до средно д...
  Прочитај повеќе
 • Статија со лента

  Статија со лента

  Која е разликата помеѓу лента за пакување и лента за транспорт?Најдобрата (и најлошата) лента за подвижни кутии - Блогот SpareFoot Лента за испорака наспроти лентата за пакување Лентата за испорака може да издржи многу ракување, но можеби нема да ги издржи строгостите на долгорочно складирање....
  Прочитај повеќе
 • статија за завиткување филм

  статија за завиткување филм

  Затегнувачката обвивка, позната и како обвивка за палети или филм за растегнување, е пластична фолија од LLDPE со високо еластично обновување што се користи за обвиткување и обединување на палети за стабилност и заштита на товарот.Може да се користи и за цврсто врзување помали предмети.За разлика од смалувачкиот филм, стреч филмот...
  Прочитај повеќе