Филм за пакување
Производи
Лента за пакување

За Жуори

ЗаUs

Zhuori (Гуангдонг) Industry Co., Ltd.

Нашата фабрика зафаќа површина од над 9600 квадратни метри, со напредна производствена опрема, професионален технички персонал и модерен менаџерски тим; Силна способност за дизајнирање, истражување и развој на производите, инсистирајќи на стандардот за квалитет на „висок стандард, префинетост, нула дефекти и строг тек на производство и преработка од избор на висококвалитетен материјал, техника до структура и проверка на квалитетот“, воспостави долгорочни кооперативни односи со голем број добро познати големи претпријатија за одличен квалитет, високи перформанси и добра услуга.

Научи повеќеabout_icon01

жуори

 • +тони/ден

  Вкупна производна вредност

 • +

  Фабриката зафаќа површина

 • +година

  Производно искуство

 • +

  Членови на тимот

Проверка на квалитетот на производството и контрола на квалитетот

инспекција на квалитет иКонтрола на квалитет

 • Набавка насуровиниНабавка насуровини

  Набавка на
  суровини

 • Тестирање на производи иследењеТестирање на производи иследење

  Тестирање на производи и
  следење

 • Контрола на квалитет на опрематаи инструментиКонтрола на квалитет на опрематаи инструменти

  Контрола на квалитет на опремата
  и инструменти

 • Контрола на квалитетот напроцесотКонтрола на квалитетот напроцесот

  Контрола на квалитетот на
  процесот

 • Услуга по продажбатаследењеУслуга по продажбатаследење

  Услуга по продажбата
  следење

Контрола на квалитет_0

Тестирање и следење на производот

Да се ​​осигури дека целата опрема е во согласност со стандардните барања и дека се врши редовно одржување и одржување за да се обезбеди континуитет и точност на производната линија, како и точноста и точноста на употребените мерни инструменти.

Контрола на квалитет_1

Контрола на квалитетот на процесот

Да се ​​осигури дека целата опрема е во согласност со стандардните барања и дека се врши редовно одржување и одржување за да се обезбеди континуитет и точност на производната линија, како и точноста и точноста на употребените мерни инструменти.

Контрола на квалитет_2

Следење на услугата по продажбата

Да се ​​осигури дека целата опрема е во согласност со стандардните барања и дека се врши редовно одржување и одржување за да се обезбеди континуитет и точност на производната линија, како и точноста и точноста на употребените мерни инструменти.

Контрола на квалитет_3

Набавка на суровини

Да се ​​осигури дека целата опрема е во согласност со стандардните барања и дека се врши редовно одржување и одржување за да се обезбеди континуитет и точност на производната линија, како и точноста и точноста на употребените мерни инструменти.

Контрола на квалитет_4

Контрола на квалитет на опрема и инструменти

Да се ​​осигури дека целата опрема е во согласност со стандардните барања и дека се врши редовно одржување и одржување за да се обезбеди континуитет и точност на производната линија, како и точноста и точноста на употребените мерни инструменти.

Производствена опрема и производни линии

Опрема за производство иПроизводни линии

Почести и квалификации

НашиотСертификат

Најнови вести

ВестиЦентар

 • Вести од компанијата
 • Тенденција на индустријата